Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Μαρκιωτών αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Σύλλογος Απανταχού Μαρκιωτών Αξίωμα Τηλέφωνα
Δημήτρης Ρούτουλας Πρόεδρος 6976 004451 cosmote
Κώστας Μαρλαφέκας Αντιπρόεδρος 6932 208811 vodafone
Μαρία Χατζησταύρου Γραμματέας 6942 445361 cosmote
Κατερίνα Κουστένη Ταμίας 6937 925116 wind
Χρυσούλα Διαμαντοπούλου Μέλος
Γιώτα Νικολάου Μέλος
Βίκυ Ρούτουλα Μέλος

 

Βιογραφίες:

Δημήτριος Ρούτουλας
Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Ρεγκούκου και έχει τέσσερα παιδιά. Ο πατέτρας του Τάσος και η μητέρα του Γιαννούλα κατάγονται από του Μάρκου και από την Παναγιά Αρκαδίας αντίστοιχα. Συμμετέχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Σύλλογο σαν πρόεδρος. Ο Δημήτρης ασχολείται με την εστίαση, καθώς διατηρεί τα εστιατόρεια-πιτσαρίες Galeone (www.galeone.gr) , στην περιοχή της Λαμπρινής και στα Κάτω Πατήσια. Παράλληλα παρέχει υπηρεσίες catering για διάφορες εκδηλώσεις. Συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους σχολείων για την κινητοποίηση αλλά και δράση των μαθητών περί ανακυκλωσης. Συμμετέχει στο Δήμο Γαλατσίου σε παραδοσιακούς χωρούς.

Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας
Ο Κώστας γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Οι γονείς του Χαράλαμπος και η μητέρα του Παρασκευή κατάγονται και οι δυο από του Μάρκου. Είναι παντρεμένος με την Ζωή και έχει δυο παιδιά. Συμμετέχει τα τελευταία περίπου 20 χρόνια στο Σύλλογο, σαν μέλος και τα τελευταία τέσσερα χρόνια σαν αντιπρόεδρος. Ο Κώστας είναι στον ασφαλιστικό τομέα εδώ και 25 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έιναι στέλεχος ασφαλιστικής εταίρείας, με έδρα τον Πειραιά.

Κατερίνα Κουστένη
Η Κατερίνα γεννήθηκε στου Μάρκου και κατοικεί στην Αθήνα. Οι γονείς της Κωνσταντίνα και Παναγιώτης κατάγονται από του Μάρκου και την Δημήτσάνα αντίστοιχα. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κουστένη από τη Δημήτσάνα και έχει δυο παιδιά και 4 εγγόνια. Συμμετέχει για πάνω από 30 χρόνια στο Σύλλογο, όπου έχει διατελέσει ταμίας, γραμματέας καθώς και πρόεδρος. Φέτος συμμετέχει σαν ταμίας. Διατηρούσε ζαχαροπλαστείο και εργαστήριο παγωτών για 38 χρόνια στα Κάτω Πατήσια.

Μαρία Χατζησταύρου
Η Μαρία γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Οι γονείς της Ανδρέας και Χριστίνα κατάγονται από την Πάτρα και την Αθήνα αντίστοιχα.  Συμμετέχει πρώτη φορά στο Σύλλογο Μαρκιωτών σαν γραμματέας. Εμπνέυστηκε και υλοποιήσε το βιβλίο «Αγαπημένες συνταγές» του χωριού, το οποίο γνώρισε και μεγάλη επιτυχία χάρη στην ομαδική συμμετοχή όλων των Μαρκιωτών. Επαγγελματικά ασχολείται με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Διατηρεί το γραφείο LIMEDECO (www.limedeco.gr) στο Κολωνάκι από το 2007 και έχει ασχοληθεί με ανακαινίσεις σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών χώρων, γραφείων αλλά και ιδιωτικών κατοικιών που είναι και η ιδιαίτερη αγάπη της. Επισκέπτεται τακτικά διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο προκειμένου να παρευρεθεί σε εκθέσεις ή σεμινάρια για το design και την διακόσμηση. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Απόφοιτος του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων της Σχολής Γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών στην Αθήνα. Μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Διακοσμητών Ελλάδος.

Χρυσούλα Διαμαντοπούλου
Η Χρυσούλα γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Οι γονείς της Δημήτρης και Μαρίκα κατάγονται από του Μάρκου και την Αθήνα αντίστοιχα. Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Διαμαντόπουλο από του Μάρκου και έχει δυο παιδιά. Συμμετέχει για περίπου 30 χρόνια στο Σύλλογο, κυρίως ως ταμίας. Φέτος συμμετέχει ως μέλος. Παράλληλα δραστηριοποιείται σαν έφορος στην Παναρκαδική Ομοσπονδία και στην ομάδα Διαβούλευσης του Δημου Γορτυνίας. Εργαζόταν για 10 χρόνια στο λογιστήριο στα Κτελ Κηφισού.

Γιώτα Νικολάου
Η Γιώτα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα. Ο πατέρας της Δημήτριος και  η μητέρα της Δήμητρα κατάγονται από του Μάρκου και από την Παναγιά αντίστοιχα.  Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Νικολάου και έχει δυο παιδία και δυο εγγόνια. Συμετέχει πρώτη φορά στο σύλλογο σαν μέλος. Εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια φαρμακευτική εταιρεία.

Βίκυ Ρούτουλα
Η Βίκυ γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Ο πατέρας της Τάσος και η μητέρα της Γιαννούλα κατάγονται από του Μάρκου και από την Παναγιά Αρκαδίας αντίστοιχα Είναι πατρεμένη με τον Γιώργο Γκούβρα και εχεί δυο παιδιά. Συμμετέχει τα τελευταία περίπου 28 χρόνια στο Σύλλογο σαν μέλος και γραμματέας. Φέτος συμμετέχει ως μέλος. Η Βίκυ είναι οδοντοτεχνίτης και διατηρεί το δικό της εργαστήριο από το 1996 στην Άνω Κυψέλη. Είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 33ου δημοτικού σχολείου Αθηνών όπου έχουν διάφορες δράσεις. Μαθαίνει παραδοσιακούς χωρούς στο Δήμο Γαλατσίου. Ιδιαίτερη αγάπη της είναι τα βιβλία και η ζωγραφική.