Έτοιμη η ιστοσελίδα του χωριού μας με ηλεκτρονική διεύθυνση www.markouvillage.gr.

Μετά από ανάθεση του Συλλόγου Απανταχού Μαρκιωτών στην εταιρεία Lime Creative η ιστοσελίδα είναι πια διαθέσιμη σε όλους μέσω του διαδικτύου.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε στοιχεία που αφορούν στο χωριό μας όπως η Τοπογραφία, η προέλευση ονομασίας του χωριού κτλ. Φωτογραφικό υλικό ανθρώπων και σημείων, βιογραφικά νέων ανθρώπων που κατάγονται από το χωριό, ιδέες για αναψυχή, τα νέα του χωριού μας όπως και ανακοινώσεις του Συλλόγου. Επιπλέον, μια φόρμα επικοινωνίας για να μπορείτε να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας, επιπλέον φωτογραφικό υλικό και στοιχεία που έχετε προκειμένου να τα αναρτήσουμε στην σελίδα.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι κάθε πληροφορία, φωτογραφία και συμβουλή που θα μας στείλετε θα είναι χρήσιμη προκειμένου η ιστοσελίδα μας να βελτιώνετε και να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Τέλος, εάν επιθυμείτε μπορείτε να γίνεται χορηγός της σελίδας μας. Στη λίστα των χορηγών μπορείτε να «κλικάρετε» τα λογότυπα που εμφανίζονται προκειμένου να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τους υπάρχοντες χορηγούς.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της «φόρμας επικοινωνίας» ή αποστείλατε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση markouvillage@gmail.com .

Θα χαρούμε να «ακούσουμε» νέα σας!!!